Merveefemm Kızlar 5 aylık bebeğinize kaç saat aralıklarla kaç cc veriyorsunuz bebelac kullanıyorum çok memnunum kabızlıık veya gaz sorunumuz hiç olmadı çok şükür çokda güzel kilo aldırıyor
[silindi] Merveefemm bebeğinizin kilosunu gram olarak 56ya bölün 3 saatte bir yaklaşık o kadar vermeniz yeterli. Yada bebeğinizin kilosunu 150ile çarpın kaç öğün vermek istiyorsanız çıkan rakamı öğün sayısına bölüp kaç cc vermeniz gerektiğini bulursunuz.
Betulcoban Merveefemm benmde ayni canim bebelac kullaniyorum memnunuz gaz falan yapmiyor benimki 3 saatte falan 120 cc iciyo
Ezell023 Merveefemm meme mama gidiyoruz canm bebelac gold kullanıyorum bende 150cc veriyorum yatmadan önce. Gündüzleri de 120cc veriyorum
[silindi] Örneğin 6kg yani 6000gr /56 yani 110-120 içmeli 3 saatte bir. yada 6*150=900 cc 4 saatte bir toplam 6 öğün verirseniz 900/6= 150cc yapar.
Annekeki [silindi] ya ben de biraz once konu actim benim kizim iki bucuk aylik. 90 bitince mizirdaniyo haliyle ben yokken yine veriyolar 120 bazen 150 iciyo🙄
Merveefemm meric ben 120 cc veriyordum mama bitince ağlıyordu demekki bende 150 cc felan versem doyar
[silindi] Annekeki bebeğiniz kaç kilo bilmiyorum ama 150 iki buçuk ay için çok fazla. Sonrasında sindirmesi zorlaşır gaza sebep olur. Muhtemelen de gazı olduğu için emerken rahatlıyor bitince huysuzluğu tutuyor
Merveefemm Annekeki ben 2 aylıkken hep 90 cc verirdim asla üstüne çıkmazdım bence çok fazla o aylarda doktorların dediğine göre açlığı biliyorlarmış ama tokluğu hissedemiyorlarmış o yzden hep emmek istiyorlarmış
Annekeki [silindi] 4660 kiloydu ikinci ayinda boyu da 58 cm olmus. Suan tahminen 5 kusur. Doktor israrla nekadar icecegine kendi karar verecek doyunca zaten istemez diyo🤦🏻♀️
Merveefemm Ezell023 aynen bende öyle gece yatarken artk 120 cc yerine 150 vereceğim gündüzleri zaten 120 cc veriyordum