ervazengin01 Kızlar bebeğim 9 aylık akşam 9 gibi yatırıyorum ama sürekli uyanıyor gece 1 e kadar ondan sonra da 2 saatte bir kalkıyor her akşam aynı şey yoruldum ya emziriyorum bu arada böyle olan var mı ne yapıyorsunuz? 😮💨
buglem_moms ervazengin01 cok normal boyle olması biz o günleri atlattık artik büyüdükçe oturuyor düzenleri küçük daha 🌸
ysm53 ervazengin01 bizimki 7.5 aylık 9 gibi yatar 12ye kadar ondan sonra 1.5 saatte bir ya da saat başı uyanır memeye gelmeden ya da sallanmadan uyumaz bence alışkanlık başka bir şey değil sabaha kadar 5-6 kez böyle. 3 aydır değişmedi arada düzeliyor gibi oluyor 2 gün sürüyor sonra tekrar aynı.
organikirmik ervazengin01 kendini uykuya döndürmeyi bilmediği için-miş. Yani emerek uyuduğu için memesiz nasıl uykuya döneceğini bilmiyor. Bizimki de öyle
buglem_moms ervazengin01 evet ya benim kizim anne sütünü bırakana kadar sürekli uyandi geceleri onu bırakınca düzene girdi ama 26 aylık olana kadar emzirdim
ervazengin01 ysm53 benimki de emmeden çok nadir uyur ya bebek arabasinda gezerken onun harici hep emerek uyuyor ondan mi sürekli kalkıyorlar acaba
ysm53 ervazengin01 tabii yani emme ve uykuya dönme arasında ilişki oluyor artık. Destekli uyuma bu işte. Bunu bırakmadan da sanmıyorum düzelsinler.
ervazengin01 buglem_moms bırakmak da çok zor olacak gibi duruyor valla çok meme arıyor benim oğlum da
ervazengin01 organikirmik o da mantıklı ama memeyi bırakınca napcaz o zaman çok zor bir dönem olacak 😥
buglem_moms ervazengin01 ben hic çözüm bulamayıp Sabir taşıyla biraktirdim cok bagimliydi benim kizim bıraktıysa her çocuk bırakır diyorum artik o zaman geldiğinde konuşarak flan denersiniz ama su an icin ataklar vs derken uyku düzenleri hep bozuluyor
ysm53 ervazengin01 valla yani hep mi ataktalar bilemedim bizimkinin 3 aydır sürüyor o zaman atağı bunların derdi bitmez 😂
buglem_moms ervazengin01 normal bi doğal taş trendyoldan aldim onu parmağımla sulandırıp göğsüme sürdüm görünce tiksindi istemedi kötü kokuyor ve koyu renk oldugu icin istemedi
ervazengin01 buglem_moms ay inşallah çaresizliğe düşmem diyorum ya ama olursada mecbur deniyor herşeyi insan 😄