Tontisimm Öncelikle merhaba anneler🙋🏼♀️ Kızım 15 ay 14 günlük. Gündüz 1 uyku yapmak istiyor.. ben 18.ayına kadar 2 uyku olarak gideriz sanıyordum ama kızım 2.uykuda direniyor😕 sizce erken mi? Ne yapmalıyım?
[silindi] Tontisimm tek uyku için ortalama dönemdesiniz bebeğiniz tek uyku sinyaller veriyorsa geçebilirsiniz
Kuzumveben Tontisimm benim bebeğim 13 ay itibariyle gunduz tek uyku yapiyor suan 16 aylik hala tek uyku gunduzleri eger ikinci uykuya geciste zorlaniyor kisa uyuyor yada gece uykusuna zor geciyorsa artik tek uyku zamani gelmistir
Tontisimm Kuzumveben evet 2.uykuda çok isteksiz kalkmak istiyor😕 bende gelişimi için ısrarcı davranıyorum ama uykudan da soğutmak istemiyorum çok sağolun tek uyku zamanımız gelmiş emin oldum😂
Kuzumveben Tontisimm bizimki biraz erken oldj 13.ayda ama var yani 13.ayda da tek uyku yapan bebekten bebege degisiyor sizin azbucuk zamani gelmis gibi aynen gozlemleyin ona gore bakarsiniz tek uykuyla daha rahat oldu mesela bizim ikinci uyku cok zorlaniyorduk
MayneymisAltintop Kızım 12. Ayında tek uykuya düştü. Her bebeğin gelişimi farklı. Oda bşr birey bırakın tercihini yapsın😊
Tontisimm Kuzumveben Hem yaz geliyor artık bencede tek uyku daha iyi olucak çünkü bir yere gitsem uyku saatleri arasında gidip gelmek zorundaydım rutini seven bir bebek. Büyüdüler yahuu tek uykuya da başlayalım bakalım sağolun🥰
Kuzumveben Tontisimm aynen tek uykuya gore daha iyi olur zaman ayarlamak aynen buyuduler kesinlikle 😇😇😇