Ebruli3452 sekerbebek30 kupon indirimli ürünlerden nasıl sepet yapabiliyorsunuz ben hiç bulamıyorum 😁 herkese 60 çıkıyor sanırım çünkü alınacak ürün yok CRKBSTDBS60 inşallah işine yarar
Deletedmom_216 45 verdi maalesef ama laizm olursa diye birakayim yinede. Alan kisi hayrını görsün🌸 CRKHSJD4A45
sekerbebek30 Deletedmom_216 çok teşekkür ederim 60 olursa daha iyi olur biraz kalabalık sepetim baya farkediyor, inşallah biri kullanır bunuda
Deletedmom_216 sekerbebek30 allta biri kod verdi canim 60 onu al hemen baska biri almadan malum burda oaylasilinca bazi kurnazlar direk alip kullaniyo. O yuzden ozelden isteyin kodu baskalari hal yemesin
Deletedmom_216 Nida_kavk ozelden yaz canim post shibine baskalari almasin kodu post sahibinden once bi kac kere oldu cunku boyle
sadbut Deletedmom_216 canım bende kod var ama ben alamıyorum 60la nasış alıyorsunuz uygulamıyor sartları mı olıyo ilk defa alicam
Nida_kavk Deletedmom_216 ayy valla hiç aklıma gelmedi ya birdahaki sefere öyle yapicm teşekkür ederim
Deletedmom_216 Hilal_4444 sebetiniz kisminda kod yeri var oraya yapistircaksiniz kodu sonra sepeti onaylayip odeme yapicaksiniz