eceee111 Kızlar 1.5 senedir evliyim ve duvarımda bu iz var asla gitmiyor evlenmeden önce var mıydı hiç hatırlamıyorum domuz yağı olabilir mi
mamylatte eceee111 tam belli olmuyor ama iyice silin hatta sirkeli ve okunmuş suyla silin öyle işe de bişe olmaz Allah ın izniyle içiniz de rahatlar hem
eceee111 haniball Arkadaşlar aileler akrabalar geldi herkes ama kimsenin günshınıda almak istemiyorum ya
KLORAK eceee111 görüntü yag lekesi gibi evet ama hic silmeyi denediniz mi? Öyle siradan bi leke gibi durmuyor. Alccaktaysa colcuk cocuk da yapmis olabilir
haniball eceee111 alcaktaysa cocuklar yapmistir belki yinede dikkat edin cevrenizde haset insanlar var ise 🌼
eceee111 Bakın Buda üst kısmında yani çok garip yeni evliyim ev boyandı girmeden önce bu lekeler boya mı tutmadı ne oldu anlamadım odaların bazı herleri hep böyle
eceee111 eceee111 Yani yağ lekesi olsa mesela birinin eli değse bile tek bi yerde olur bu farklı farklı yerlerde anlayamadım gitti ya
dorukdemir3 İlk attıgın Fotoda normal leke die düşünmüştüm ama smdi attıgın fotoda dikkatli baktım. Arapça harfleri andirio ama banada öle gelmiş olabilir hangi oda bu
Zeynpkcn Bende 2. Fotoda arapca harflere benzettim ama böyle beyaz dışı boyalarda tutmayip kusma dedigimiz bir durum var onuda yapmis olabilir
eceee111 Zeynpkcn İlk fotodakini silince gitti ama işte çoğu yerde var ben anlamadım sanki ikinci fotoğrafta resmen E harfi var