yagizsmom Selam kızlar Yazılım geliştirme uzmanı olarak evden çalışıyorum hamileliğimin sonunda saatlik ücretli olarak başladım tam zamanlı çalışamam diye. Bebeğim 4 aylık gündüz hiç uyumuyor 15 dk anca uyuyor gündüz işe hiç bakamıyorum tek duran nir bebekte değil. Akşam uyuduğunda birşeyler yapmaya çalışıyorum ama çok yoruluyorum bazen halim kalmıyor ev işi yemek felan oluyor eşimle zaman geçiremiyorum. Evden çalışan anneler bana bir akıl verin nasıl yapıyorsunuz ?
organikirmik yagizsmom yapamıyorum 😅 gece uyuyunca da benim halim kalmıyor zaten. Yetiştirmem gereken bi sunum var bugün gece bakıcam artık ne kadar olursa
[silindi] yagizsmom Akşam vardiyasındayım. Sabah ve öğlen bütün işlerimi bitirip akşam mesai yapıyorum. Uyku sürem biraz azaldı ama yapacak bir şey yok.
kelebek222 4 ayda bunlara birsey oluyor heralde benim ki de önceden 1 saat uyurdu en azından simdi 10-15 dakika anca 🤦♀️
kelebek222 yagizsmom masallah sizinki de gece deliksiz uyuyormuş 😂 bende o günleri görecek miyim acaba 😂
yagizsmom kelebek222 ay o konuda gerçekten çok iyi 7 buçukta uyuyup 7 buçukta uyanıyor mama ile besleniyor onun etkidi bence gece de 1 kere kalkar
LadyNiss Bende evden çalışıyorum, muhasebeciyim, gündüzleri bebelerim oyun oynarken ya da uyurken yapıyorum işlerimi, bazen işler kalıyor bebeler durmuyor akşama bırakıyorum ama bu tempoyla pert düşüyorum bazen 🫠