cLearQueen Kuzen icin, ceyrek olarak takmaktansa o ceyrege bileklik almak istedim de, olur mu denk gelen bileklik tarzi bisey ? (Kuzenin paraya ihtiyaci yok zaten zengin ben hatira olsun diye istedim)
Kuzularinanasi cLearQueen altin bileklik zor o paraya ama pandora alabilirsin bikac tane de charm takarsin
somurtkansirin cLearQueen çeyreği vermeden boncuklu bileklikler var onlardan alıp çeyreği takabilirsin
alinmom Bence çok mantıklı sonuçta kuzenin için hatıra kalacak birşey olması daha değerli. Çeyrek bir yerde durur ama bileklik günlük hayatta kullanılır, her baktığında seni hatırlar 🥰
cLearQueen Ogulluana [silindi] [silindi] uykusuzanne__ Meri-Mel somurtkansirin Kuzularinanasi beybitolat alinmom Tesekkurler kizlar
Meri-Mel cLearQueen Çeyrek bileklikler vardı bir ara ama kullanışlı değil diyen çok duydum kendim kullanmadım, çeyrek fiyatına altın bileklik oluyor ise al canım hatıra olarak
[silindi] cLearQueen Çeyreği 8 binden hesaplarsak 14 ayar zor anca 8 ayar falan gelebilir işçilikte alacaklar sonuçta
Ogulluana cLearQueen incecik bir zincir alabilirsin ancak ona da hiç gerek yok göz doldurmaz. Çeyrek alman daha mantıklı
[silindi] cLearQueen herkesin bakış açısı aynı değil işte düğünde takılanlar yatırımlık görülüyor hediyelik değil 🥲
umayin cLearQueen yok çok güzel dısınmussınız bende bugün baktım 8 cıvarına 2 gram gelıyor bebek ıcın yeterlı yanı
zarifhanims cLearQueen Çok daha güzel olur. Çeyrekler falan satılıyor. Ama güzel bir model olursa ömür boyu koluna takar