Sungerbob Kızlar kafam çok karıştı size danışayım dedim. 19 haftalık hamileyim şehir hastenesine randevu alacaktım fakat her doktorun isimlerin altın da “24 hafta üstü gebelerin randevuya 30 dk önce hazır olması lazım “yazıyor şimdi ben randevu alsam 24 hafta ve üzeri olmadığım için bana bakmazlar mı. Çünkü önceden randevu aldığım da böyle bir şey yazmıyordu şimdi böyle yazımca kafam karıştı
[silindi] Sungerbob Benim yaşadığım yerde bakmıyorlar, her hamilenin durumuna göre farklı bir polikliniği var artık. Ben yanlış aldığımda beni doğru doktora gitmem için sıra almaya göndermişlerdi tekrar. Ona göre randevu alın. Aynı doktorunuzsa ama alır. Alıyorlar ama doğru yere gönderiyorlar illa
simseklivekalpli Sungerbob 24 hafta ustu yarım saat erken gelsin demiş sadece nst için sanırım. Sizlik bir durum yok muayene ederler
Sungerbob [silindi] Ya tüm doktorların isimlerinin altın da öyle yazı yaşıyor şimdi bana da yanlış almışsınız bakmaz derse boluma gitmiyim dedim bende
avkatanne bakmazlar. İstanbul’da da kadın doğum poliklinikleri menopoz, gebe kalamayanlar, x. haftadan sonra hamileler, x haftaya kadar hamileler şeklinde ayrılıyor. ona dikkat ederek alın bence sonra uğraşmayın.
Sungerbob avkatanne Evet İstanbul da oturuyorum bende yazdığınız gibi hep öyle ayırmışlar hastaları o zaman hiç boşuna almayayım eli boş geri dönmek istemem. Teşekkür ederim size de 🙏🏻
Sungerbob simseklivekalpli Ayy bilemedim yani önceden böyle bir şey yazmıyordu şimdi böyle yazınca kafam karıştı yukarı da arkadaşlar da bakmaz yazmışlar