nisakocyigit5106 Kızlar 16 aylık oğlum 1 yaşında yürümeye başladı rahatça eğiliyor kalkıyor ama tek başına oturup kalkamıyor ne yapmam gerekiyor başına gelen oldu mu
Nurcankskn nisakocyigit5106 oturabiliyo ama kalkamıyo desteksiz doktora götürdüm bi sorun görmedi 14 kg olduğu için zorlanıyodur tamamen kasları kemikleri geliştiği zaman kalkar dedi ama ister istemez takıyo insan kafasına
nisakocyigit5106 Nurcankskn bende nörolojiye anca alan açtırdım zorla daha götürmedim randevu yok bizimki zayıf da 10 buçuk kg
Nurcankskn nisakocyigit5106 yok yapmıyo hiç kalkmak da istemiyo ben destek verirken bizi de norolojiye yönlendirdi doktor ben bişey görmüyorum gayet normal ama senin için rahat etsin diye bi noroloji görebilir dedi ben gitmedim
nisakocyigit5106 Nurcankskn ben gittim ama nöroloji kalkıp bakmadı bile içim rahat etmedi bişey olmaz zamanla yapar dedi
Nurcankskn nisakocyigit5106 büyük ihtimalle hiç emeklemedikleri için kalkmakta zorlanıyolar inşallah kötü bişey yoktur kötü düşünmek istemiyorum 🥲