Fikk Kızlar her gün her gün yeni yemek arayışı ne yapsam onu mu yapsam ohooo bizim ömrümüz yemek düşünme ile geçecek sanırım çok sıkıldım yapasım gelmiyor hiç 🤣
Pamukhanim_ Fikk ay ben artık kasmıyorum haftada 2-3 gün tost kahvaltı menemen doğru düzgün yemek yapsan da hak eden yok takdir edende yok zaten çok bile bunlar
momas Fikk bende sıkıldım farklı bişey yapmak istiyorum ama el oyalasın da istemiyorum çocukla malum…tavuk baget yiyorsanız bi tarif verebilirim geçen yaptım bayıldık
Fikk Pamukhanim_ öyle valla yemeğidir ev işidir hiç bitmiyor ya ben evlendim evleneli köle gibi ev işi yapıyorum bu ne 🤣 evlilik böyle bişeymi anneme kızardımm bir otur sürekli iş yapıyorsun şimdi daha iyi anladım onu annemin bir sözü vardır ömür biter ev işi bitmez diye 🤣
Yusufagahinannesi Fikk eşim evden çalışıyor sabah kahvaltı ile baslıyorum kahvaltı bitiyor öğle yemeği yapıyorum onu topluyorum akşam yemeği yapıyorum her gün böyle ve yemek yapmaktan nefret ediyorum😂
canmanayvesuyu Fikk ben de sıkıldım zaten yemek yapmayı çok seven biri değildim şimdi kendine ayrı çocuğa ayrı düşün 💆♀️