aleynkur Kızlar 2 gün önce doğum yaptım hala sütüm gelmiyor stres olmaya basladım sizin ne zaman geldi neler yaptınız gelmesi için🥹
SheDoesntCare aleynkur stres hiç yapmayın dinlenin üzüm pekmezi tereyağı ile kızartıp sogutup yiyin bol bol su için dut kurusu yiyin İnşallah bir an önce gelir
snur123 aleynkur 3 gün sonra geldi hatta gecesinde elektirikli makineyle sağdılar hastanede bir tek damla biel gelmedi sabah eve gittim oturdum öğlende 3 gün hastanede kaldım eve gelince rahatladım galiba ablam emzir dedi yokki dedim olsun sen emzir dedi emiyor dedi inanmadım sütünü sağ daha çok gelsin dedi ve inanamadım benden süt çıkınca ve o ilk sütler çok değerli bir damla bile ziyan etme
dunnobeck aleynkur İlk iki hafta çok az geldi. İlk günler sağdığımda 5-10 ml falan ancak çıkıyordu. 2.haftadan sonra daha fazla gelmeye başladı
ayseeaslantas aleynkur sezeryan doğum yaptıysan geç gelmesi çok normal ama stres yapma benimkide geç gelmişti Stres yaparsan daha çok tetiklersin sütün kesilir
Kitsu Strest yaptıkça daha kötü olur. Daha yeni doğum yapmışsiniz yorgun uykusuz ve streslisiniz bundandır. Bol bol su için, fırsat buldukça dinlenin eşiniz destek olsun mümkün olduğunca uyuyun en kısa sürede gelir. Başta az gelir zaten bebise yeter