gulsenn1 2 aylık bebeğime bugün altılı karma aşı ve hepatit b ikinci doz yapıldı uykulu bitkin ve çok ağlamaklı bacaklarında aşı yerleri de şişmiş kızarmış yaşayan var mı semptomlar ne kadar sürdü ateş henüz en yüksek 37,3 calpol verdim 36,7 oldu
organikirmik gulsenn1 6lı karma, zatürre ve verem olmuş olması lazım 3 aşı. Çok geçmiş olsun ince giydirin çok yüksek değil ateşi
bianneeee gulsenn1 ben biraz bekledim ateşi 37.5 lerdeydi ama huzursuzdu ağrısı var diye düşündüm bir çay kaşığı vermiştim calpol rahatladı bir daha çıkmadı ateşi
melipol gulsenn1 Sürekli kontrol edin ateşi yüksek değil 38 dereceye artık ateş diyorlar. Bizim de öyleydi 37 lerde calpol verdim çay kaşığı ile rahat uyudu ertesi gün de biraz çıktı yine calpol verdim. Tabi saate dikkat edin 6-7 saat ara olmalı calpol için. Soğuk uygulama yapmanıza gerek yok daha çok huzursuz olur. Sakin olun sadece ölçün hafif giydirin oda sıcak olmasın. Kolaylıklar diliyorum. Diken üstündeydim o günler 😊
1cocukannesi_1 gulsenn1 benim bebeğim de her aşı da 3 gün ateşleniyor 38e yaklaşınca calpol veriyorum doktorumuz aşı yerlerine dokunmayın ovmayın ağrır ve acır demişti cidden de aşı olan kısma dokununca ağlıyordu bebeğim. ateş takibi yapın 38.5 geçerse acile gidin demişti doktorumuz
gulsenn1 organikirmik verem aşısını daha sonra yapıcaklarmış sadece bacaktan iki aşı yapıldı uykusu var gün içinde uyudu gece de uyumadı ağladı 37.3 üstüne çıkmadı ateşi ama calpol verdim
beer Sisen yerlere soguk uygulama ve hafif masaj yap iyi gelecektir keşke geldiğiniz gibi soğuk uygulama yapsaydınız böyle soğuk jel torbaları oluyor yoksa da buzlukta herhangi soguk birseyi temiz tülbentle sarın cok pekletmeden bacakta uygulayın
beer Bu asılar ates yapmaz özel asılar yapar özelikle menenjit ama tabiki siz yine tedbiri elden Bırakmayın kol kısmına dokunmayın soguk uygulama sadece bacakara yapabilirsiniz
1cocukannesi_1 beer etkileri bebekten bebeğe değişiyor benim bebeğim her aşıda en az 2 3 gün ateşleniyor
aydaa1 gulsenn1 benim doktorum verem aşısının özellikle 2 ay olduktan 2-3 gün sonra yapılmasını, geciktirilmemesi gerektiğini söyledi. Veremi sonra yapmak istemelerinin sebebini sordunuz mu? Sonradan sorun olmasın, Allah korusun.