cananmirs Kızlar bebeğiniz 4 aylıkken kaç cc mama içiyo benimki 3 saatte bir 120 içiyo kilo alımı iyi ama bugün doktor 150 yap dedi 120 zor içiyorum zaten napıcam
idilingo cananmirs benim kızım da 4 aylık 3 saatte 90 yiyor sizin ki çok iyiymiş bazen onu bile yemez
iremm58 cananmirs 4 aylık kızım 3 saate bir 120 bazen onu bile bitirmiyor 90 da bırakıyor zorlamıyorum zorlarsam kusuyor kilosu iyi doktorumuz hiç arttır demedi bize
imran0907 cananmirs 6 aylığız şuan 120 cc içiyor 3 saatte bir. 4 aylıkken 90-100 cc alıyordu 2 saatte bir yada 2 buçuk tamamen ona bağlı bebek belli ediyor acıktığını zaten
cananmirs idilingo benimkide öyle bazen 60 da bırakıyor ben uykuya dalınca geri kalanı veriyorum bazen 90 bazen 120 hiç ağlamadan bitiriyo
idilingo cananmirs başlarda çok takıyordum sürekli mama yapıyordum üç saatte bir ama yemezse yemiyordu ve çok mama ziyan ettim o şekilde artık zorlamıyorum çünkü acıktı mı hepsini bitiriyor. Ayrıca kilosu çok eksi artı değilse önemli değil sağlığı yerinde olsun 💗