biranneminik gizem195_ Bende aldım kızıma 1 ay olucak öksürüğü şu şekilde artırıyor balgam söktürüyor oda çıkaramadığı için toplanıyor o yüzden artıyor ben 2 gün kullanıp bıraktım geçti öksürüğü
selimleylim gizem195_ prospan balgam söktürücüdür. Başta çok fazla öksürtür gibi olur ama aslında akciğerleri temizlemeye yardımcı oluyor. Yani öksürüğü tamamen baskılamaz, ama boğaz ve bronşları rahatlatarak daha kolay nefes alınmasını sağlar.
annelik54 gizem195_ bizimde arttırmıştı işe yaramadı size etkili bir yöntem söyleyeyim ama çocuk kaç yaşında orası önemli
gizem195_ biranneminik evet önce öksürüğü artırıp sonra kesti bebeğimde çok şükür iyileşti bugün 3. gün bugün de kullanıp bırakırım
gizem195_ Prospan şurup ağzı açıldıktan sonra ne kadar süre kullanılabilir öksüğü kesti ama yarı bile olmadı çöpe mi atayım
selimleylim gizem195_ şişe açıldıktan sonra 3 ay kullanılabilir. 25 derece oda sıcaklığında olmalıydı sanırım
Tgkaneses gizem195_ gizem195_ merhaba ne yaptınız bugün oğluma ciğere inmedi diye antibiyotik verilmedi size neden verdi kullandnzmi
gizem195_ Bebeğimin öksürüğü tekrar başladı ne yapmalıyım doktora götürdüm ciğerlerine inmemiş yinede antibiyotik verdi ne yapacağım bilemiyorum