nidakb Bebeğim 5 ay 1 haftalık doktorumuz tadımlara başlayın dedi yoğurt kabak havuç patates hepsini denedim bebeğim yemiyor tadına bile bakmadan çıkarıyor ağzından acaba ek gıdaya hazır değilmi bu böyle mi gidecek🥲
ates06 nidakb sizinle masaya oturtun yemek yerken sizi izlesin görsün ben o şekilde yaptım sürekli yiyeceklere bakıyordu ilgisini çekti
eymenku nidakb benim bebeğim çok meraklıydı mesela kaşık tabak oldu mu direk ağzını açıyordu ama veriklerimi ya yutmuyor ya çıkarıyordu böyle böyle bir süre ilerledim sonrasında yutmaya başladı önemli olan damagina değmesi tadını alması korkmayın ısrarcı olmayın
123456777 İlk başta istememesi normal bence , bizde erken başlamıştık tadımlara . Önemli olan zaten tadması stres yapma kendine boşuna .bi iki gün sonra tekrar dene ya da meyvelerden devam da edebilirsin.
Suskunyolcu @nidakb benim bebeğimde beş ay sekiz günlük üç gün oluyor başladım durum aynı yutmuyor ağzından diliyle itiyor bunaltöadan az az deniyorum iki gün yoğurt verdim bugün de kabak hiç yemedi ama ağzında bekledi en azından tadını almıştır diye düşünüyorum
nidakb Suskunyolcu ama tadımların maksadı alerjisi varmı diye bakmak değil mi bu şekilde anlaşılır mı
nidakb eymenku evet herşeyi ağzına götürüyor verdiklerim hariç🥲 ısrarcı olup soğutmakta istemiyorum ama bakalım dediğiniz gibi olur inşallah
Suskunyolcu @nidakb bence anlaşılır tükürük yoluyla tadı lezzeti geçiyor mesela yoğurt verdim yanağı azıcık kızardı yutmadı bile doğru düzgün
taze1anneeee nidakb merhaba benim bebeğimde öyle Malesef ama çevrem paketli ek gıda tavsiye etti doktor paketli vermeyin dedi ama denemek istediğim benim bebeğimde red yaptı ama o ek gıdaları kabul etti yiyor çok şükür.