gizematadeniz kzyfrt ben satiyorum ya. Bebebao marka 1 2 kez anca denedim. Cekisi iyi. Tertemiz kutusu yedek valfi her seyi var. Hatta alirsaniz kendim gogus ucuna uyum sağlasin diye ekstra satin aldigim flans uçlarını da hediue edecegim. 1000 tl
angelss kzyfrt lansinoh giyilebilir ikili 4 bin e satıyorum. Meme reddini kargom gelene kadar yendiğimiz için aktif olarak hiç kullanmadım bir iki kere deneme amaçlı kullandım ambalajları vs hepsi açılmadan duruyor
elifisko kzyfrt kissbobo markasını duydunuz mu bilmiyorum çekim gücü falan çok iyi yurtdışından almıştım tekli ama işinize yararsa satabilirim sadece açtım baktım kullanmadım hiç ihtiyacım olmadı
murek 1 ay olmamıştır alalı bikaç kez kullandım satıyorum 3400 tl ye ben 4000 e aldım ama yeni olduğu için bu fiyata yatıyorum mochi ikili rller serbest
kzyfrt murek bende de elektrikli var ama gücü azaldı gibi ondan şimdi güçlü ve eller serbest istiyorum
edaa04 kzyfrt ben sıfır satıyorum Mochi annem iki tane almış ama benim tek göğsümden damla geliyor onun için açmadım bir hafta oldu görsel atabilirim
edaa04 kzyfrt 2400 e verebiliriz tüm sayfalarda 2900 dür bir hafta önce geldi zaten kargodan bende 5800 e aldım ikisini