brcnlavin Bebegim 1 hafta sonra 4 aylık olucak , alt damakları şişmiş gece uykuları çok düzensizleşti kalkıyor ve 3-4 saat geri yatmıyor gün içerisindede çok huzursuz zaten salyalı bir bebekti diş için erken degıl mı daha sizce ? Diş çıkarıyor olabilir mi
hulyaakhan brcnlavin evet olabilir benim bebegm de tam o zmanlarda başları ve alt iki dişi çıktı şu an 5 aylık.
brcnlavin hulyaakhan teşekkür ederim yanıtınız için damaklarında şişlik görünce direk diş aklıma geldi
hulyaakhan brcnlavin tetagil kullanın çok rahatlatıyor. Benim bebeğim genel olarak huysuz olduğu için ben normal karşılaşmıştım bu huysuzluklarini o yüzden kullanmadim daha erken diye ama kendi kendine çıkarmış . Şimdi yine huysuz sanırım üst dişler gelecek o yüzden sabah akşam sürüyorum düzenli olarak. Bı de çok huysuz olduğunda calpol verebilirsin demisti doktorum..
brcnlavin hulyaakhan benım beneğimde normalde sakin bir bebek degıl anlayamadım o yüzden ama gece 4-5 saat uyumaması sürekli her an aglması aklıma getirdi bi baktım alt damakları şiş
hulyaakhan brcnlavin evet uyanmalar olduysa yakındır bizim de bozuldu uykular bir anda. İnşallah kolaylıkla çıkarır bebiş. Allah kolaylık versin:)