hdjdj Elifyor saglıkla gelsin bence erkek öğrenince bana mutlaka haber eder misin Ben tiktokta bi kadın a cinsiyet e baktırdım Benim ilk oğlum 2. Hamileliğime baktırdım erkek dedi hastaneye gittim kız dedi doktora gercekten kız demi hocam kesin net diyorum şok oldum bir de kız cok istiyodum olmaz sanıyordum
Elifyor SheDoesntCare cidden mi ya nasıl anlıyorsunuz ay 😄 2 kızım var bir de oğlum olsun kapatıyım bu defteri diyorum hayırlısı inşallah 😄
Elifyor hdjdj Allah herkesin gönlüne göre versin başta sağlıklı olsun tabi 😌 benimde 2 kızım var oğlum olsun isterim ama tabi sağlıklı olsun hiç farketmez 💕 kız evladı da bambaşka bir şey tabi 🥰
SheDoesntCare Elifyor ay İnşallah gönlünüze göre olsun hayırlısı ile valla pek anlamıyorum ama kafa yapısını erkek bebeğe benzettim
hasan033 Bence erkek erkekler ultrosonda daha belirgin oluyo benim oğlumda böyleydi on iki haftalıkken doktor erkek gibi dedi on dört haftalıkken öğrendim hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲❤️