alimrveslm Bebeğim 7 aylık diş çıkarıyor aynı zamanda hastalandı ne vermeliyim ağrısını alıcak bi yöntem biliyormusunuz?
organikirmik alimrveslm tetagil ve dentigel kullanıyorum, aşırı kötü durumdaysa calpol veriyorum biraz
alparslan14subat alimrveslm tetagil veriyorum jel olarakta bittikçe alıyorum ve çok rahatlatıyor içeriği temiz karanfilli nurse harveys diş jeli çok güzel
bukbuke ben tüm dişliklerini dolaba koyup soğuk soğuk veriyorum. ara ara tetagil kullanıyorum. karanfil zeytinyağı kürü de yapıyorum. eğer çok çok ağrısı olduğunu hissedersem calpol veriyorum ama mecbur kalmazsam vermiyorum.
organikirmik alimrveslm yani 1.5 dakikada bir ağlayarak uyanıyordu bizimki o günler veriyorum ben ağrısı var mecbur diyerek
alimrveslm organikirmik ozaman bende vereyim hem uyku sırasında inliyor ağrısı var artık belli hemde uykuya tam dalamıyor yatağına koyuyorum ağlamaya başlıyor
alparslan14subat alimrveslm rica ederim ben hiçbir diş jelini kullanmıyorum içeriği temiz içerik olan bu nurse harveys bir doktor var takip ettiğim instagramdan onun bilgilerine çok güveniyorum birde youtubede videoları var Osman Gönülal bişey olduğunda onu dinliyorum hep çok açıklamalı anlatıyor bu jeli muhakkak denemenizi ve diğer jelleri benim fikrimce kullanmamanızı şiddetle tavsiye ederim