Aselinannesiiii Doğum kilolarım gitmişti zaten sorun hamile kalmadan önce çok kilo almıştım evdeydim yiyip içip yatıyodum 8 9kilo almıştım o zaman arada kaçamaklarımda olmasına rağmen 5kilo verdim ilk zaman sabah bi dilim buğday akşam bi dilim buğday ekmeği yiyodum yemeklerde şimdi onuda bıraktım özellikle ABur cümbür tatlı şeyleri kestim arada mekik çekiyorum 50 60 tane sonuç güzel gidiyor bakalım bu ay da bir o kadar verirsem süper olucak
shyu Aselinannesiiii çok şanslısınız benim doğum kilolarım gitmedi kaldı benimle 15 kilo fazlam var. Dün bende diyete başladım şu anlık zorlanıyorum ama istikrarla devam ediyorum bakalım nasıl olacak. Malum mide büyüyünce sürekli istiyor
Deletedmom322 Aselinannesiiii 8-9 kilo aldıysanız iyi, ben 22 kilo almıştım 🤭 neyseki haftasonu tartıldım 2 kilom kalmış sadece 😊
Srnygtkarabnr Aselinannesiiii aynen canım bende 5 ay önce dogum yaptım sadece 2 kilom var 55 e önceki kiloma dikkat edince gidiyor ve sütüm hiç etkilenmedi öyle aman aman da kasmadım spor yapamıyorum ama öyle acaip bi göbek de yok
kahramanbebek-14 Aselinannesiiii bende bir ayda 5 kilo verdim aralıklı oruç tuttum ve her gün 30 dk leslie yaptım hedef 10 kilo daha 😎🏃♀️😅
Aselinannesiiii He bide sebze ağırlıklı beslendim çoğunlukla balık falan tükettim bulgur pilavı yaptım genelde pirinç pilavı yerine dışarda yememeye özen gösterdim
Aselinannesiiii shyu bir hafta sabrettiniz mi alışıyorsunuz ilkte bende zorlandım kendinize ödül günü verin 15günde bir falan bir öğünü istediğiniz gibi yiyin motive ediyor
Deletedmom322 Aselinannesiiii walla bişey yapmadım, doğumdan sonra zaten 13 kilo gitmişti, gerisi de kendiliğinden gitmiş. Bebeğim gece uyumuyo, muhtemelen uykusuzluk verdirdi bana kiloyu, çünkü süt olsun diye hep yedim hiç kısmadım 🤷🏻♀️