SheDoesntCare Kızlar merhaba biraz önce kızım 999 aramış yanlışlıkla telefonu açınca da yanıma getirdi bende hemen kapattım o reflex ile ne yapıcam umarım başıma iş açmazlar başına gelen var mı ilk defa böyle bir şey oldu
[silindi] SheDoesntCare ne olacak kızım da yanlışlıkla 112 aramıştı hemen geri aradılar saniyesinde bişey mi var diye yok dedimm Teyit etmek için arıyorlar geri orda nasıl bilmem
Laden SheDoesntCare ıphone larda kilit tuşuna üst üste basınca acil arama yapıyor. Benim kızımda aramış geçenlerde telefonumu açmaya çalışırken. Bir baktım 112 arıyor beni. Bir sorun mu var falan dedi kadın şok oldum birden😁 kusura bakmayın böyle böyle diye açıkladım kapattılar
SheDoesntCare elaelele acil servis ,polis ambulans hangisini arayacaksan acil durumda bu numarayı arıyorsunuz
SheDoesntCare [silindi] ya ben korkuyorum böyle şeylerden burda bir komşunun küçük çocuğu okulda annem bana kızıyor demiş çocukları aldılar kadından , bir numarayla şimdi arayıp ne olduğunu sordular yanlışlıkla oldu dedim sorun çıkarmadılar