naznisan18 Merhaba ben doğum yapalı 6 ay oldu biraz iyiyim biraz kötü tamamen o eski halıme donemedım bıde bebegım kucagımdayken ya dusurursem ya bi yerıne bısı olursa falan dıye gozumde canlanıypr kafamda senaryolar olusuyor bu normalmi ve ne zaman gececek bilgisi olan yardımcj olabılırse cok sevınırım🥲🙏🏻
balyanakannesi_ naznisan18 bebeğini al sürekli dışarı çık evde durmak ikinize de iyi gelmez çıktıkta gezdikçe hayatın normal akışından olduğunu gördükçe iyi hissedeceksiniz
biraz_tantana naznisan18 doğum yaptıktan sonra rahmin eski haline gelmesi bile 6 yıl sürüyor maalesef hormonların eski haline gelmesi 2 yıl hatta bazen 2.5 yılı buluyor hiç bir zaman endişesiz olmayacaksın ama bu ya düşerse ya kaçarsa korkusu hafifleyecek ben tedavi gördüm ilaç da kullandım maalesef kızım 3 yaşına girecek son 6 ayda durumum biraz düzeldi düşerse korkusuyla başladı sonrasında ben ölürsem o ölürse geceleri nefesini dinlemeye başladım iş korkunç bir hal almaya başlayınca ben online da olsa bir psikolog bulmanı öneriyorum onun kontrolüyle ve gözlemiyle psikiyatriye yönlendirilip ilaca da başlayabilirsin ama hiç bir şey yapmadan geçmiyor daha kötü oluyor tam olarak 1 yıl evden çıkmadım dışarda bir şey olursa diye ki ben dünyanın en rahat insanıydım lütfen erteleme gerekirse tanıdığım psikologların bilgilerini veririm
naznisan18 Ahsensmom_ ya dr emzirdiğin süre boyunca bu ruhsal dalgalanmaları yaşarsın dedı cok zorlanıyorum uc dort gun ıyıyıyım uc dort gun yıne dipte
hsznysr 5,5 aylık bebeğim evde tek kaldığımız zaman sürekli kafamda kuruyorum ya deprem olursa,ya bogazına bişey kaçarsa,ek gıda yedirirken falan özellikle.ama akşamları eşim geldiği zaman rahatlıyorum.
naznisan18 balyanakannesi_ dısarı cıkmak ıyı gelıyor ama evım merdıvenlı tek basıma bebekle ınsem bıle bebek arabasını kuramıyorum bebegımı o an bırını tutması lazım esım butun gun ıste aksam zaten bıtık gelıyor bızı dısarı cıkar dıyemıom adama yatıp dınlenmek ustıyor halıyle yanı allaha dua edıom hep bır hafta cok ıyıyım bır hafta yıne o depresıf hallerde aglama gelıyor ruhsal dalgalanma dedıklerı sey bu sanırım
balyanakannesi_ naznisan18 ay bende yaşadım en iyi ben anlarım 3. Kat merdivenli yokuş tepesindeydi evim bebek arabasını Annemlerde bırakıyorduk öyle çıkma ihtimalimiz yoktu sonra taşındım en iyi çözümdü benim için umarım şeninde çözümün olur
naznisan18 Eskı halıme donmeyı cok ıstıyorum cok hıc hayatımda boyle seyler daha once yasamadım calıaıyodum zaten hamılelıgımde zor gectı fızıksel olarak yanı sonra bebegım oldu cok sukur saglıklı sukur etmek ıcın o kadar cok sebebım var ama bazen bole o depresıf hısler cok agır gelıyor sonra bıraz hafıflıor sonra tekrar yanı bı tam olarak normale donemedım🥲
balyanakannesi_ naznisan18 çok normal böyle hissetmeniz bende hamileylen çalışıyordum bi anda evde kalınca insan boşluğa düşüyor her gün aynı gibi oluyor ama üzülmeyin elbet geçecek her kışın bir yazı her gecenin bir sabahı vardır
naznisan18 balyanakannesi_ ınsallah eskı nazlıya donmek ıstıyorum güçlü kendıne guvenen kafasıns cok bısı takmayan hallerıme ozellıklede
merveataer99 naznisan18 merhaba bende öyleyim. Şuan bebeğim 3 aylık ve ben ilk 40 gün müthiş iyidim bir anda bir çöküş yaşadım. 2. Aydan 3. Aya kadar çok büyük ağır depresyon geçirdim uyuyamadım uyku ilaçları vs psikiyatriler bilmem neler neler denedim .. mesela bir an çok çok iyi oluyorum diyorum aa geçti gitti. Bi bakıyorum yine aynı şeyler yine çökmüşüm bilmiyorum neden böyle oluyor anlamıyorum . Tabi şuan ozamana göre çok daha iyiyim çünkü çocuğuma bakamicak hale gelmiştim ve ciddi kötüydüm. Şuanda hala çok kötüyüm ama en azından çocuğa bakabiliyorum. Tek diyeceğim şey rabbim düşmanımın başına vermesin. Okadar zor bir durumki yani nasıl geçecek ne zaman geçecek bilmiyorum. Sürekli şükür ediyorum evet çok şükür sağlıklı bir bebeğim var çok şükür ihtiyaçları karşılayabiliyoruz vs vs sürekli bunlar için dua ediyorum ama neden böyle oluyor hala anlamış değilim .. instagramda vs birylerde benle aynı zamanda doğum yapan arkadaşlar var bakıyorum daha çok üzülüyorum bak merve insanlar normal sen niye kendinede bebeğinede eziyet ediyorsun diye inanın oakdar dua ediyorum kş geçsin diye artık dayanamıyorum insanları kıskanmaya bike başladım. Allahım sen kimseyi psikoloji ile sınama yarabbim sen bizlere yardım et ki bizde evlatlarımıza bakabilelim..
merveataer99 naznisan18 ve bende çok güçlü fimdik ayakta duran dinç ve cool biriyken noldu insnın anlamadım okadar özlüyorum ki eski merveyi
elasu41 merveataer99 hislerimin tercümanı resmen şükür etmek için sebebimiz çok ama yine de içimdeki yetersizlik hissi ağlama hissi kaygı bozukluğu geçmek bilmiyor etrafımdan yeterli desteği alamadığın için iyice çöküyorum
naznisan18 merveataer99 yalnız degılsın merve bende oleyım böle atak ayak geliyor sonra gecıyor sonra tekrar gelıyor yanı soyle dusunelım enınde sonunda gececek hıc sonsuza kadar devam edenj gormedım benım bır arkadasım var oda benımle aynı zamanda dogum yaptı oda aynı bızım gıbı ucgun ıyıysem bes gun aglıyorum mutsuzum dıyor gececek ama allahın ıznıyle evlatlarımıza sarılacagız allaha sıgınıcagız canım bu gecıcı bı surec