momofalya Kızlar bebeğim altı aylık son bir haftadır uyurken yüzüstü dönüyor o şekilde uyuyor düzeltiyorum tekrar aynı pozisyona geliyor korkuyorum bir şey olur diye ama sanırım bu şekilde rahat ediyor sizin bebekleriniz de aynı şeyi yapıyor muydu
patlakprezervatif momofalya daha küçüktü evet yapıyordu. Bebeğiniz dönmeye başladığına göre dönmesine engel olacak bir şeyler varsa onu kaldırın. Rahat edeceği şekilde yatar. Benim bebeğim yatağının içine yüzüyor 😄
Hiilyuss momofalya artık başını tam kaldırabiliyorsa ve üzerine örtü örtmüyorsan yani çarşafa vs dolanma riski yoksa sorun olmaz
dkarad momofalya şuan 5 buçuk aylığız 1 aydır kızım yüzüstü yatıyor bende ilk zamanlar korkuyordum ama şusn her türlü kendini kurtarıyor çok şükür biz uyurken Allah’a emanetler 🙏🏻
momofalya patlakprezervatif bende Allah korusun nefessiz kalır falan diye düşündüm uyurken ama öyle bir durumda kafasını döndürür dimi
momofalya Hiilyuss başını kaldırıyor örtmüyorum ama havalar soğuyunca nasıl bir çözüm bulabilirim bilmiyorum
patlakprezervatif momofalya benim bebeğim döndürüyordu. Bakıyordum bazen yüz üstünü yatınca kafasını kaldırıyordu ve çeviriyordu. Bakıyor o şekilde de rahat edemiyor diğer tarafa döndürüyordu. Gözlemleyin
momofalya dkarad Ohh iyi bari bu ayda genel bebeklerde olan bir durummuş demekki böyle rahat ediyor bıdıklar ☺️
Hiilyuss momofalya ben lcw dan alıp kullanmıstım 2.5 togg du. Memnundum hatta terletiyordu bile okadar sıcak tutuyordu 😂
surprizbebe momofalya hep dönecek artık ellemeyin hiç. Etrafında boğulmaya yol açacak bişey olmasın yeter. Yüzüstü daha rahat ediyorlar sanki.