deryaren karan3535 benimkide makarna çok sever bebekler geneli seviyor heralde sebzeli makarna aldım bugün marketten birkaç gün sonrada onu yapayım bakayim inşallah yer 😀
momas rana0234 her doktoru dinlersek ohooo yanmışız 2. Gün yemek ne yani bozuluyor mu? Isıtmadığın sürece sorun yok ki. Gelsinler her gün yemek yapsınlar bakalım kolaydı sanki
rana0234 momas sanki tek işimiz yemek yapmak, gönül istemez mi günlük taze taze yapıp yedirmeyi, ama dediğin gibi bu pek mümkün olmuyor ki😞🤦🏻♀️
momas rana0234 ya tabi ki keşke her gün 4 çeşit yapsam tatlısına kadar ama nerdeee bak bu gün 3 saat ütü yaptım aha akşam oldu pat diye
rana0234 momas vallahi öyle canım, ne yapalım yeter ki sağlık olsun, Rabbim bu günlerimizi aratmasın inşallah 🤲😊
blueberryyy__ deryaren ben araştırdım biraz doğru saklanırsa 24 saat içinde herhangi bir besin kaybı olmuyormuş
deryaren tahin ay vallahi şaştım kaldım öyle diyince hiç veresim gelmiyor 2 ci gün aynı yemeği böyle bisey söylemese bana vercektim aklımı bulandırdı resmen 😀
symnrcck Benim ki 7 aylık kıymalı taze fasülye ve yoğurt yedirdim artık ne kadar yediyse , miktar kısmını önemsemiyorum şu an 😂
deryaren emineyy agladim bol bol ağladım hiçbir çözüm bulamadım birçok doktora goturduk yer zorlama dediler bende bi süre sonra zorlamadım çünkü artık cok yorulmuştum 11 aylık olana kadar sadece mama yedi cidden sadece mama ama sonra birden ağzını açmaya başladı şükürler olsun 😊
deryaren tahin oğlumun doktoruda alanında çok iyi bi hekim zararli olur demedi zaten ama besleyiciligi olmaz midede çöp görevi görür Derya verme dedi bide eşim de yanimizdaydi kulağına deydi ya onun çokta pimpiriklidir kendisi bugün ne pişirdin çocuğa diyo hergun sinir oluyorum 😑
deryaren cLearQueen bende öğlen kıymalı makarna yaptım verdim akşama da babaannesi dolma yapmış onun icini yedi 🌸
elifozkan deryaren kıymayı soğanla zeytinyğında kavuruyorum daha sonra patates ekliyorum küp küp kabak ve havuç daha sonra bunları blendardan geçiyorum ama pütürlü kalıyor tam sıvı olmuyor. En son şehriye ekliyorum
Pinrrr deryaren ben havuç rende yapıyorum kabak patates ve mor soğan doğrayıp bide buzluktan küp.kup yaptığım kiymalardan koyuyorum hepsini pisiiruorum bide şehriye atıyorum bazende pirinc blend etmiyorum asla yanında yoğurtla veriyorum ben
symnrcck Bende öyle düşünüyorum 2 çay kaşığı yedi ama alışması önemli diye kendi kendimi teskin ediyorum 😂