sjhdje Arkadaşlar bebeğim altı aylık olacak ama bezleri böyle cok dolu olmuyo nedense ya beslenmede bı sıkıntı yok suanlik neden olabilir acaba illaki ağır mi olması lazım yoksa yqpmasi yeterlimi
ummukerem sjhdje uzun süre değişmezsen ağır olur gece bezini öyle alıyorum günlük zaten o kadar ağır olmaz bi çişin ağırlığı ne olur ki en az 3 kez yapsa öyle ağırlık hissedersin
canmanayvesuyu sjhdje bir doktorun paylaşımında görmüştüm çişli bez sayılması için bir kez dahi çiş yapması yeterli demişti
sjhdje Uykusuzhergeceeee o oluyor ama ağır olmuyo bez gerçi büyük beden kullanıyorum rahat olsun diye alakalı olabilirmi çizgi dolsada hafif sanki
sjhdje canmanayvesuyu canmanayvesuyu yaa o zaman iyi gerçi küçük bunlarda sürekli çiş yapmazlwr heralde yada ne kadar çok yapabilirler dimiboylr diyerekte kendimi rahatlatmaya çalışıyorum galiba
ummukerem sjhdje dolu dolu demiyorlar ya çişli bez diyorlar hiçbir doktoru ben doldursun ağır olsun dediğini duymadım
ummukerem sjhdje o konuda bilgim yok ama sulu kaka da 1-2 sefer oluyorsa ishal değil 4-5 hatta 6 kez sulu bi şekilde kaka yapıyorsa günde o zaman İshal diyebilirsin