sedos1 Arkadaşlar doğumdan sonra öksürük başladı boğazımı gıcık yapıyor geçmiyor bir türlü ne önerirsiniz ıhlamur bal dışında
ezgiarzkk sedos1 merhaba bir yerde okumuştum ben denedim psikolojik mi bilmiyorum amasizde bir deneyin isterseniz :) eğer kur öksürüğünüz varsa bir havluya sabun sürüyorsunuz beyaz sabun sürtüp şekilde onuda sırtınıza koyıyorsunuz 2 saat bekletiyorsunuz
Medussa sedos1 pekmez limon için sabahları çok iyi geliyor bir de gün içinde ballı süt sanırım hasta olucaksınız
arven2024 sedos1 ya 3 gündür bendede var burun akıntısı boğaz ağrısı ateş halsizlik hiç birşey yok sadece boğazda gıcıklanma ve öksürük kuru bi öksürük geçmedi 3 gündür bal liman ılık su bitki çayı herşeyi içiyorum
buse57 sedos1 kozalak macunu veya pekmezi tek geçerim İlk doğumumda kuru öksürüğüm vardı sezeryanlı mahvolmuştum ikinci doğumuma yakın telrar başladı annemler almış iyi geliyor öksürüğe diye çok şükğr direk geçirdi
arven2024 sedos1 geceleri dahada artıyor çok zor uyuyorum boğazıma bi gıcıklanma geliyor ve öksürük yapıyo
sedos1 arven2024 ben bugün doktora gittim alerjik astım çıktı istersen sende git ve haber ver mutlaka
arven2024 sedos1 bende bugün gittim doktora öksürük şurubu ile balgam sökücü verdi geçirmezse tekrar gel dedi bakalım inş geçer. Çok geçmiş olsun sizede