ehilalg Merhaba bebeğim poposunu ve sırtını yarım kaldırmaya başladı bunun üstüne ne kadar zaman sonra dönebilir 1-2 hafta var diyebilir miyiz tecrübeli anneler sizde ne kadar sürede dönmeler oldu
patlakprezervatif ehilalg bebek bu sağı solu hiç belli olmuyor 😄. Bir anda yapmaya başlayabilir yapınca cesaret geliyor ve yenisini çabuk ekleyerek devam ediyorlar. Bizim evde yaşanan bu. Bazen inşaallah insan evladı doğurmuşumdur diyorum 😂
ehilalg rabiacetn ay gerçekten mi heyecanlandım şimdi ama benimki 5 gündür falan yapıyor bunu kafa gelmiyo onunla
rabiacetn ehilalg ben dönmeye çalışırken fırsat buldukça yardım ettim hemen heveslendi sonra kendisi bi anda başardı tabi ben şok. 🤣
ehilalg patlakprezervatif hahahah çok haklısınız gerçekten böyle düşünmekle bakalım benimki ne yapacak 4-5 gündür bu aşamadayız çorapsız olunca daha iyi yapıyor destek alıyor sanırım kafamız kalksa dünyaları fethedicez ama tummy tıme yaparken bile kafayı çok tutamıyoruz
ehilalg rabiacetn ay bakalım ben de başladım desteklemeye normalde sabah sporu yaparken poposundan döndürüyordum onu bu gün popoyu kaldırdığında elimi koymaya çalıştım ama benim ki anlamadı galiba gülüyor yapmayı bırakıp 😄😄😄
rabiacetn ehilalg of bu bebişler hep böyle şapşik 😅 dönmesi en kısa zamanda hiç beklemediğiniz anda güzel sürpriz olsun inşallah size 😃