asyamur Merhaba kızlar. Bebeğim 6 aylık dün akşamdan beri burnu akıntısı var, aksırıyor. Serum fizyolojik vs yapıyorum. Ama yine de uyuyamıyor.Alternatif tıp deniyimi olan var mı, güvenilir ?
bebeklianneninblogu asyamur hastalanmayan çocuk sayfasını takip edin ek gıda alıyorsa bal limon sarımsak şu an altı aylık olduğu için bal veremezsiniz bol bol buhar bol bol burun temizliği
SheDoesntCare asyamur yaa benimki de 5 aylık aynı durumdayız 😢 dr baktı bir şeyi yok dedi bir sprey verdi onu sıkıyorum hırıltısını azalttı sanki
sondefa asyamur benim kızımda 9 aylık bol bol burun temizliği yaptım buhar verdim pekmezi az kaynatıp içine limon sıkıp ılıyınca şırınga ile içirdim (kaşıkla içiremiyordum) bebek vikisi sürdüm hem göğüsüne hemde sırtına üstüne tenini yakmıcak sıcaklıkta havlu koydum günde 2 kez yaptım bunu şuan iyi çok şükür doktor bana pekmez burun temizliği ve buhar tedavisi önermişti herhangi bir ilaç kullanmadık
hsznysr Çok geçmiş olsun Benimkide 5,5 aylık burnu akıyor uykuya dalamıyor hırıltısıda var sürekli dönüyor ağlayarak uyanıyor sürekli burunlarını temizliyorum suracıkta bekliyim.
miihrii Sarımsaklı zeytinyağı doğal antibiyotik ben ayaklarının altına sürüp kalın çorap giydiriyorum uyutmadan önce çok iyi geliyor
miihrii Miniminnoss sürülür benim bebeğim 2 aylıkken hastalanmıştı ben sürmüştüm çok şükür hemen atlattık