busbus59 Bebeğimin poposu kırmızı pişik kremi kullanmama rağmen geçmiyor neden olabilir? Zeytinyağı sürüyorum biraz geçer gibi oluyor tekrarlıyor.
ipeksibel busbus59 canım egerki pişikse ben de ne yaptıysam geçmedi son çare yiakdim altını açık bıraktım sürekli yıkadım altını çok yorucu oldu ama yavaş yavaş geçti çok şükür kurtuldum havaladnir sürekli ama yatağa alt açma bezi şer hava alsın poposu
mbmy busbus59 benimde kızım ilk dogdugundan beri vardı sadece makat bölgesinde çocuk doktoru bezden olmuş olabilir değişim yap demişti ki ben o söylemeden değişim yapmıştım sonra kanamaya başladı genitaline çıktı ne yaptıysam geçmedi günlük yıkadım kremledin zeytinyağ sürdüm kantaron sürdüm hiçbiri fayda etmedi en sonunda dayanamadım cildiye doktoruna götürdüm doktor krem verdi öyle geçti bence sende hiç uğraşmadan direk götür boşuna uğraşma çocuğa da yazık şimdiki aklım olsa ilk gördüğümde götürürdüm
busbus59 mbmy makatta bizim de bende bez değişikliği yapmayı düşünüyorum. Bizim 1 aydır falan var yaklaşık sadece kırmızı renk de kanama veya farklı virşey olmadı henüz eğer geçmezse götüreceğim
ipeksibel busbus59 zaten şuan pişikse doğru düzgün uyumaz kasintidan sürekli uyanır usenmeden sürekli yıka canım poposunu 12 defa mi değiştirdin bezi 12 defa yıka göreceksin farki
mbmy busbus59 siz bence direk götürün mustela Bepanthol falan kullandım onlar dahi geçirmedi geçirir gibi oldu tekrar başladı benden size tavsiye yine de siz bilirsiniz
mbmy busbus59 14 aylık kızım yine tekrar çıktı hametan aldım o geçirdi geriye ama siz direk kullanmayın önce doktora danışın ne olur ne olmaz
busbus59 mbmy sizde de sadece kızarıklık mı vardı peki doktorun verdiği kremi sürekli kullanıyor musunuz hala
ipeksibel mbmy hiç biri işe yaramıyor canım hepsini denedim hamezing iyi dediler bir onu denemedim ama önemli olan oranın havalanması açık kalıp o bölgenin kuruması alzim zeytinyagi falan da sürme güzelce yika açık birsk bir kaç gün farkı horeecksin
mbmy busbus59 yok zaten süreli oluyor o kremler fazlası zarar bende ileri dönemde kanama da oldu artık dayanamayup doktora götürmüştüm
simseklivekalpli busbus59 yok yakmaz merak etmeyin, olmazsa hamazinc, Hametan, fito, sudocrem Allâh ne verdiyse deneyin 😬 cildi hassassa iyileşmesi zor oluyor
mbmy busbus59 bazen yine tekrarlıyor doktor atopik ciltli herşeyi kullanma demişti bana Molfix kullanıyorum bezden kaynaklı değil bizimki cildi hassas olduğu için olusuyormus. Şimdi de mesela oluyor hametan vermişti sürüyorum tekrar olana kadar sürmüyorum
mbmy busbus59 benim sana tavsiyem çocuğa da eziyet etme kendini de boşuna üzme direk doktora başvur hametan falan da bilinçsiz kullanma Allah muhafaza belki başka bir şey vardır tetikler onların da bir canı var sonuçta dile getiremiyorlat her şeyi