Duyguaral 5aylık oğlum var okula giden kuzenlerinden bit bulaştı eczaneye sordum bit şampuanı kullanamazsın dedi ne yapmalıyım yardımcı olun lütfen
Tgce16 Duyguaral saçlarını kazıtın bence ama 5 aylık bebeğin saçı ne kadarki temizleyebilirsiniz tarakla falan sanırım
Kubraegir Duyguaral 1 yaşından önce kullanılmıyor bit ilacı, zeytinyağı sürüp yüzeye çıkmasını sağlayabilirsiniz sonrada tararsınız zaten incecik temizlenir :)
mihelbe36 Duyguaral kazıyın hemen sapka yakarsınız kıs boyu uzar zaten hemen size de bulastıysa ama kı yakın temas halımdesınıx bebekle muhtemel bulasmıs tır bı bakın evde yasayanlara toplu tedavi olun cnm bit lanet bısey
Merveazra Ayy inanmiyorum, yavrum kasiyim dese kasiyamaz biseyy yapamaz bit ilaci kullanamazsaniz nasil gecer ki, bi fikrim yok cok gecmis olsun :(
ArjenUmut Lavanta yağı da iyiymiş bitler sevmiyormuş onu. Kulak arkalarına sürülüyor ama bebekler icin ne kadar iyi onu bilmiyorum
Duyguaral mihelbe36 ben korktum hemen saçlarımı boyadım çok huylanıyorum öyle şeylerden.onunda saçları okadar güzel bide uzun oyüzden kestirmeyede kıyamıyorum aslında.
mihelbe36 Duyguaral kanını emer hem kasıyamadıgı ıcın huzursuz olur hem size de bulasır oyle sac boyayınca da gecmıyor malesef yumurtaları olduruyor boya 🤷♀️kazıyın koku onda nasıl olsa bıdaha uzar