ElisaMom___ Kızlar merhaba bebeğim 9 buçuk aylık 9 aylık kontrole gittiğimizde sadece kan alındı değerlere bakıldı ama çevremde 2 kişi biz gittik hem kan alındı hem aşı yapıldı dedi 9.ayda aşı var mı sizler nasıl oldu
Ahsensmom_ ElisaMom___ haftaya bende gideceğim merak ediyorum herkes farklı. Kan nerden alındı çok ağladı mı
Momys1 ElisaMom___ evet ama aşı sağlık ocağında yapılıyor ksn tahlili hastanede bizde öyle oldu birde 9. Ay aşısı zorunlu değil
serife2 ElisaMom___ bizde 10 aylik olucaz 9.ayda hastanede kan aldirdik saglik ocagindada kizamik asisi olduk kan hastanede aliniyor canim asida orda en bastan kayitli oluyor ya bebek tum asilar orda oluyor
serife2 Ahsensmom_ yalan atmaya gerek yok canim agladi damarlari ince diye daha ama aslinda bebek hemsiresiyse kolay en son bizde damlatmayla aldilar o basitmis yani zor degil aslinda ama iste elli kez denedince zor cocuga
ElisaMom___ Ahsensmom_ elinin üstünden aldılar ben hemen olur biter sanıyordum ama kan damla damla geliyor ya sıkı tutman lazım bi kaç dk bekliyoruz yani
MayaliHamur serife2 bebeğinizr bunu yapmalarına izin vermeyin biz de verdik ve söyledim bulamıyorsanız emin değilseniz delik deşik etmenin anlamı yok diye zaten çocuk hemşiresi alıyor gerekirse bebek yoğun bakım hemşiresi alıyor bulamıyorlarsa
Kitsu Bugün aşı yaptırdık 9. Ayı Normalde takvimde yokmuş ama vakalar çok arttığı için konulmuş sanırım öyle bir şeyler dediler bize. Kızamık aşısı yapıldı.
serife2 MayaliHamur ben ufak yerde yasiyorum tanidik oldugu icin izin verdim delik desik olmadi zaten kiyamayiz ona ama alinmasi gerekti sadece iki koldanda denediler dedigim gibi ama birsey olmadi aglamasixa cok normal benim bile kac yasinda canim aciyor halen birde bizimki yatmayo sabit sevmiyor bizde tutunca en cok ondan agladi aslinda
MayaliHamur serife2 siz kıyamazsınız tabiki annesisiniz.. ama sağlık çalışanları artık alıştıkları için onlara normal geliyor istisnalar hariç ☺️ hepsi ağlıyor öyle böyle tabi