Merhaba
Kızım şuan tam 7 ,5 aylık
37 hafta da doğdu iki gün emdi ama kilo kaybettiği için fazla mama başlandı hastanede ve en baştan beri biberon ve emzik kullanıyoruz.
Ama baştan beri hep şöyleydi önce güzelce emzirip üzerine takviye mama veriyorduk 2 ölçek falan yani o anki doyma durumuna göre
Güzel de emiyordu , sütüm yetiyormuydu bilmem ama bazı geceler yatağa aktığı oluyordu
Bi kaç kez mama değiştirdik onlarda da etkile di mi bilmiyorum ama 4. Ay atağa bağladım bi meme reddi oldu ama toparladık güzelce emmeye devam etti ama sonra 5,5 aylıkken yine bi ter başladı ama diş sancıları da bide memlekete gittik o ara sonra orda hasta oldu üstüne iki dişi birden patladı ek gıda başlandı derken
Yaklaşık 1 aydan fazla bi süredir emmiyor zorla uyurken falan da emzirtıdum 2 3 kez bir haftadır nerdeyse hiç emmitor emme pozisyonunda ağlıyor 🥹
Ee bu sürede biberona daha düşleşti tanıyor istiyor resmen , ek gıda ile de aramız iyi ama dah çok küçük emmesini istiyorum hala şansım var mı döner mi sütüm azaldı mı 😤
Sağma makinam yok , eds kaşık biberon vs istemiyor her türlü şeyi araştırdım emzirme danışmanları söylediklerinde yaptım olmadı
Böyle olup da meme reddini yenen var mı lütfen güzel şeyler duymaya ihtiyacım var çok üzülüyorum
İlk kızım da 22 ay emdi meme biberon ondads kullandım mama ama onu zor bıraktırdım meme buna haksızlık yapmışım gibi hissediyorum