hellokitty8 kızlar bulunduğum yerde tek basımayım gurbetteyim kiradayız ev satılıyomuş baska bi ev tuttuk ama ben nası toparlanıcam nerden baslıcam bilmiyorum 27 aylık bebeyle
nilikonunannesii hellokitty8 eğer arabanız varsa ve mesafe yakınsa mutfak eşyalarını yavaştan götürüp dizebilirsiniz ufak tefek kıyafet yatak fazlalık eşyaları önden götürüp dizerseniz işiniz kolaylaşır.
mamacitaa_ hellokitty8 bu post iyi denk geldi 😆 ben de 1 aya tasinicam başka yere bakalım nasıl olucak 🙂↔️
orkide2 hellokitty8 2 aylık bebekle taşındım daha 1 ay olmadı bende gurbetteyim hickimsem yok tuttuğumjz ev berbat pislikteydi temizlemeden girdik birde sen düşün . Eşimle mutfağı kolilemekle başladık ilk herşeyş koliledik boş odaya koyduk halıları topladık. Ben bebekle ilgiledşm eşim topladı çoğunlukla bide sezeryanlıyım .
Meri-Mel hellokitty8 Her odayı sırası ile toplayın bence, mutfak eşyalarını mutlaka kolileyin , ufaktan götürün,mesela kisliklari hemen kolileyip götürebilirsiniz yatak yorgan ,
hellokitty8 nilikonunannesii var mesafede yakın ama hepsi birden gitse daha iyi olmazmı nakliyeci götürecek iste canım 🫰🎀
nilikonunannesii hellokitty8 hepsi birden gidince ortalık çok karışıyor en azından mutfak aradan çıkarsa diğer eşyaları yerlestirmek daha kolay oluyor. Biz taşınırken öyle yaptım hiç karışıklık olmadı düzenle dizdim her yeri.
yagmurkokusu_ Mutfağı temizleyip mutfak eşyalarını önceden götürerek iş yükünüzü hafifletebilirsiniz ufak eşyalar her zaman önden gitmesi taraftarıyım.
yagmurkokusu_ hellokitty8 evet ufak tefekler önceden gitsin hatta kıyafetler bile önde gidip halı gibi birşey serersiniz dolap kurulumda da hemen siler yerleştirirsiniz. En çok kıyafet ve mutfak eşyası zor oluyor. Ben o konuda biraz şanslıydım yatak odam yeni alındığı için önceden kuruldu kıyafetleri de getiriyordum. Hurçları falan ne bulduysam taşıyabilecek.
selinarenmom hellokitty8 ewet en çok mutfak ugrastiriyo o bitince geriye kalan herşey yavaş yavaş yerini bulur
mamacitaa_ hellokitty8 amin insallah kiiiz karton ayarlamaya çalış kullanmadıklarını kolilemeye başla bence kıyafet ivir zivir mutfak esyasi ne bileyim ne kullanmiyorsan kartona koy kolile. Benimki de 18 aylık bakalım nasıl yapcam bide ev temizliği filan hem burayı temizle çık hem yeni evi temizle 😏😅 Allahım en yakın zamanda ev nasip etsin inşallah yaaa
nilikonunannesii hellokitty8 Allah yardımcınız olsun inşallah çok zor rabbim tez zamanda ev sahibi olmayı nasip etsin inşallah 🤲
mamacitaa_ Meri-Mel aloonedark 🥹🥹 ya bilmiyorum aklıma geldikçe değişmek istiyorum ama bu güzel bunda kalcam bir süre