Gokturkmom Sekerpare_ simseklivekalpli Mariposa beybitolat binnur37 bir1anne mamacitaa_ elifilyas2208 Meri-Mel Anca bu kadar oldu baaacıılar hahshshshs
binnur37 Gokturkmom Çok seviyorum ama çok zor be 😁 3 5 kere yaptım internetten tarife göre ama bazıları güzel tuttu bazıları kızartırken çatladı … En iyisi gidip hakmardan alıp yemek 😁
bir1anne Gokturkmom kıymaya yumurta şekli verin 1 gece buzlukta iyice sertleşsin sonra hamuru sarın etrafına iyice inceltin hamur tarifi önemsiz şekilde vermesi çok kolay oluyor ince ve dağılmıyor benim hamurun çok kötü olmuştu ona rağmen tuttu
elifilyas2208 Gokturkmom ilk defa deniyceksen biraz sinir krizi geçirebilirsin ama elim yatkın açarım dersen sana az ölçülü bi tarif vereyim dene istersen😊
Gokturkmom elifilyas2208 yaptım ama nasıl yaptım sor ilk yoğurduğumds çok güzel şekil alıyordu oğlumu uyutup bi geldim hamuruma bişeyler olmuş hamur beklememeli değil mi 🥲 üzerime tarif fırlat pls
bir1anne Gokturkmom bir gece buzlukta beklediği için taş gibi oluyor dağılmıyor kesinlikle tavsiye ederim
somurtkansirin Gokturkmom eline sağlık 🌸 ben yapmayıda yemeyide çok severim çocuktan sonra yapma kısmı meşakkatli oluyor ama olsun içli köftenin yeri ayrı 😂 iç harcında cevizde çok güzel oluyor bu arada
Gokturkmom bir1anne buzlukta bekletmek için nasıl hazırladığınızı anlamadım kavrulmuş kıymaya nasıl şekil veriyorsunuz