Orenda_ Selam kızlar yarına ne yapıyorsunuz bana da fikir olsun ıslak kek yaptım şimdi, başka ne yapsam🤔Gelsin menüler 🥲😄
usenmedimyaptimbirvelet Orenda_ cep poğaça iyi olur, annem lavaşın arasına tavuk marul mayonez sarardı Patates salatası gibi yapar onuda lavaşa koyardı 😅 Anne keki vs
Orenda_ usenmedimyaptimbirvelet Geçen hafta yaptım onu 😄🙈patates tavuk marul ketçap mayonez ekledim 😅
usenmedimyaptimbirvelet Orenda_ oh yarasın💕 valla daha çocuğum 2.5 yaşında ama keşfetim beslenme hazırlayan annelerle dolu hdjdjd aşşırı özendim kesin o zaman gelincede bıkarım
Muhammet Orenda_ Orenda_ bize liste verdi canım ve üstüne basa basa liste dışına çıkılmamasi gerektiğini söyledi yarın tost kabuksuz yemiş meyve suyu komposto yapıp şişeye dolduruyorum böyle ssigara böreği yapıp attım buzluğa ekmek arası çikolata bal istiyor bazan oyle
Orenda_ Muhammet Öyle daha iyi aslında menü verseydi, her gün ne yapsam derdim olmazdı😄Afiyet şifa olsun inşaallah kuzucuğa💖
AlinaEmreHan1 Orenda_ Yarın patates kızartması var , yanına bir de ayran ve meyve okulun kendi menüsü ile yapıyorum .