motherofson Kızlar hepsi temiz bazılarını giydirmedim bile markaları TinyLamb H&M Ebebek ürünleri ilgilenenler yazsın
motherofson İki adet bir orta boy biri büyük boy Philips avent biberon var tırnak törpü şeti var onlarında görsellerini ekleyeceğim
motherofson Biberonlar hiç kullanılmadı çünkü oğlum hep meme emdi tırnak törpüsünüde de hiç kullanmadım kanguruda bir iki kez hiç deforme yoktur
aslihan_ motherofson büyük boy biberon kanguru penguenli mavi hırka ayicikli kahve ve krem kalın tulumlar fiyat ve bedeni nedir
motherofson Srpkocaman tulumlar 6 ay ve 9 ay var tanesi ebebek olanlar 150 tl hm olanlar hiç giyilmedi tanesi 300
motherofson aslihan_ büyük boy biberon 400 penguenli hırka 6 aylık 200 ayıcıklı olanlar 3 aylık ikisi 400
motherofson aslihan_ kanguru 450 sıfır kullanmadık tek bir deformesi bile yok gardrops hesabımı birazdan paylaşıyorum oraya yüklemedim daha
aslihan_ motherofson gardropstan mi gönderiyorsunuz mavi hırkayı almak istiyorum tulumlari da istiyodum ama bedenleri küçükmüş