ecem28s Kızlar satıyorum 1 ay önce aldım garanti herşey duruyor sütüm kesildi satıyorum elektrikli tekl göğüs pompası yeni isteyene verebilirim 3600 TL’ye aldık ama çok uyguna veriyorum isteyene uyguna satabilirim
ecem28s kzyfrt ne kdr derseniz vereyim artık emzirmiyorum maalesef 🥹 garantisi duruyor biraz uyguna vereyım dua edin bebegıme yeterli ❣️
ecem28s ecem28s 21 gün önce aldım inanın tertemiz sadece biberonu vermiyorum çünkü bebegıme mama veriyorum birde versemde kullanmazsınız zaten bebegım çok mama içti onla
alpmomssss ecem28s ahh keşke daha önce görseydim 3 bin küsura almıştım 🥹🥹 inşallah ihtiyacı olan birinin karşısına çıkar
ecem28s alpmomssss bende yenı aldım ya ama emmiyor sütüm gitti başaramadım mamaya geçtim keşke görseydın verseydim🥹
ecem28s kums inanki trendyolda gir aynı sayfaya bak fiyatına 3600 biberon 600 TL zaten düşsem onu 3 bin zararım var ben sana 1 buçuğa verıyorum oda sıfır yemın ederım ki yani bana çok dua edeceksin ürün sıfır paket garanti herşey içinde
kums ecem28s su an ebebektr aynisi 2400 indirimde. Ben 1500 arti kargo falan vericem ayriyetten biberon alicam 2400 u bile gecer. 1000 tl den verirseniz alicam
ecem28s kums eşimle konuştum da kargoyu katma dedi iştiyak varsa ver dedi 1300 e alıcaksan kargolarım ama kargoyda ödeyemem🥹