eymenku tahin bende ilk defa aldım LCW den başka bı markayla karşılaştırma fırsatım olmadı tabi ama bundan memnun kaldım
Mlsyhn Gecen yil lcw almıştım 3-6 ve 6-9 olmak uzere suan 1 yasinda 12 18 alacagim ust uste giydirmek zor oluyo sirti aciliyo ustunu zaten dogali kapatmiyorum uyku tulumu candir
barankus Benim ilk tecrubem.ebebekten aldik 7 aylik bebegim 9-12 ay beden aldik 2.5tog bir kac defa giydirdim de baya serindi hava.yuz ustu uyuyan bebegim yattigi gibi kaliyor saga sola donmekten baska hareket edemiyor.bu normal mi?
UykuPerisi_ barankus 2.5 tıg çok değil mi? Ay benim de 7 buçuk aylık bebeğim bende 12 aylık alırım sanırım. Ama 1 tog almayı düşünüyordum kafam karıstı
tahin Temizlikperisi ya normal kıyafette bende öyle aradakileri büyükten yana kullanıyorum ama bir annede bir soruda büyükler işlevli değil demişti ondan kafam karıştı 😅
barankus UykuPerisi_ uyku tulumsuz yatirdigimda gogsu ve ensesi soguk oluyor ne kadar kalinda giydirsem ama uyku tulumuyla yatirdigimda sicacik oluyor vucudu.bende anlamamdim😁