Yesimgulcakir Kızlar İstanbul’da hem işinde çok iyi bende uygun fiyatlı burun estetiği yapan bir doktor varmı , fiyatlar inanılmaz uçmuş , 3 sene önce 3 bin olan şey şuanda araştırıyorum doktorum teki 13 bin diyor diğeri 25 şok oldum
Thesra Yesimgulcakir Nihat Kaya Hasan Emre Koçak güzel ve sağlıklı burunlar yapıyorlar ocak öncesi fiyatları Nihat Beyin 9-12 bin tl idi Emre Beyin ise 7-12 bin daha ucuza çok zor zaten
Seherronya Yesimgulcakir ümit hardal ben kendisine yaptırdım çok memnunum fiyatıda uygundur diye düşünüyorum ben yaklaşık 4 sene önce yaptırdım
Yesimgulcakir Deletedmom114 evet valla şok oldum 😂 Eyüp devlet hastanesinde AHMET ALP VARDI bende o hastanenın yan tarafında çalışıyordum o zaman ücretsiz estetik yapıyordu ama hastanedekileri tanıyorum diye utandım amelıyat olmaya 😂 şimdi adam ordan ayrıldı geçen yazdım instagamdan 13bin dedi
Yesimgulcakir Thesra keşke daha ucuza olsa belli normaldir şuan için ama ben 3 sene içinde bu kadar yükselmesine çoook şaşırdım ya
Thesra Yesimgulcakir Arkadaşım Nihat Kayaya bundan 4-5 sene önce 4.500 tl ye yaptırmıştı 🤭 çok uçtu fiyatlar çok çok