Tugba58 Kızlar yardım yaaa Doğum yapalı 5 ay oldu hala 68 de kaldım vermek içinde bişey yapmıyorum fazla ama aşırı ekmek felan tüketmemeye çalışıyorum bide üstüne iştahım iyice açıldı sürekli abur cubur yemek istiyor canım bu tatlı isteğini nasıl gideriyorsunuz nasıl gidecek bu kilolar sizler nasıl zayıfladınız
Medussa Tugba58 Tarçınlı Türk kahvesi , fıstık ezmesi , hurma , protein bar ya da glutensiz bar ile. Kısmıyoruz çıkarmıyoruz bir anda hayatımızdan ama sağlıklı ve daha düşük kalorili şeylerle yerini değiştiriyoruz sadece
mondecaidensecmeler Tugba58 kilo vermek için hicbisey yapmıyorum yapamıyorum fırsatım olmuyor 😂😂 oğlum aktif emiyor çok yemiyor 9 aylık şimdiden 5 kilo verdim 🤷🏻
Gokturkmom Tugba58 Canım çok normal ya doğumdan sonra iştah acayip açılıyor 🙈 Ben de hep tatlı isterdim, hurmayı cevizle yiyordum kuru meyve yiyordum.Abur cuburu evde bulundurmayınca da krizler azalıyor. Yürüyüş de çok destek olur , zamanla kilolar gidiyor merak etme 🌸
barismom Yapamıyoruz bacım süt olsun diye neler yiyorum görsen 70kg gittim doğuma 60a indim şimdi 64 oldum 4kg aldım