Rabia-0655 Robot süpürge almayı düşünüyorum ama kafam çok karıştı. Hem süpürüp hem silsin istiyorum. Yani zeminleri süpürüp silerken halıya geldiğinde silmeyi kapatmasını sadece süpürmesini istiyorum . Önerilerinize açığım .. ve birde evim büyük şarjı uzun gitmesi lazım 🤷🏼♀️
Nikita Rabia-0655 ben de aynı isteklerle Roborock q8+ aldım. Kendi toz haznesini kendi temizliyor halı ayarını ayarlarsanız, halıyı silmeden silme işini yapıyor. Kendimi çok temiz hissettirdi. Uygun da fiyatı
hazale966 Rabia-0655 roborock kullanıyorum ben. Eltimde xiaomi kulllanıyor mop 2 memnun o. Bende memnunum s6 pure benimkide roborock
Niyesordunbucevabi Rabia-0655 ben Philips 3000 serisi kullanıyorum memnunum halıyı ıslatmıyor az bi nemlilik oluyor sadece
zynprvlfsn Rabia-0655 Roborock saroz 10 var bende de, aldığımdan beri evi Vileda ile silmedim desem yalan olmaz, makine kendi temizliğini kendisi yapıyor ben birtek su değişimi yapıyorum. Robot süpürge her eve lazım özellikle bebekli ev ise şart.
Rabia-0655 zynprvlfsn evet benimde bebeğim var . Biraz da temizlik takıntısı var hem bebek hem takıntılı olmak artık çok yoruyo o yüzden iyi bişey almak istiyorum beni rahatlatabilecek
yagmurkokusu_ Rabia-0655 mopu kaldırıyor halı da ıslatma yapmamıştı sensörleri var zaten halı algıladığında mopu kesiyor güçlü moda geçiyor ama ben mop özelliğini kullanmıyorum ilk aldığımda heveslenip kullanıyordum ama sonradan tekrar kendimde siliyordum sonradan temiz hissiyatı vermedi rahat edemiyordum.