Ahsensmom_ Alacağım ama nasıl bir şey alayım bilemedim link vs varsa atar mısınız veya model önerir misiniz
Cennet70 Ahsensmom_ instagram da meryemcee_home var ordan aldım hemen kuruyor yıkıya yıkaya pörsediler benımkiler ama uzun zamandır kullanıyorum yenilemem lazım
Aysenrgrkmm Ahsensmom_ kullananlar memnun oluyor ama bende baktım fiyatları 500 TL’den başlıyor üzerine koyup yeni halı almak daha mantıklı geldi açıkçası bir de süpürürken kayar bence
Niyesordunbucevabi Ahsensmom_ çok önceden kullanıyordum toplanıyor filan düzgün durmuyor uğraştırıyor insanı kaldırdım bayadır kullanmıyorum
anayimcanim Koltuk örtüsü kullanıyorum ama halılar zaten isteyince yıkamaya veriliyor kirlense de bir şey olmaz
iso38 Ahsensmom_ ben ilk kızımda çok kullandım eskittim. Lakin o zaman halıların kalındı lastikliyi kullanıyordum. Şimdi ince halılar aldım kesinlikle olmaz. Düz savan tarzı alırım bebişim büyüyünce.
hazale966 Ahsensmom_ ay ben geçen alayım dedim eşim toz kaldırır boşver diyor. Ben yıkamaya götürürüm diyor. 2 tane var benim biri kirlenince yıkamaya verip digerini seriyorum
sessi Ahsensmom_ bende düşünüyorum ya ayda bir sık kullandığım yerdeki halılarım leş oluyor mutfağa en azından çok yükseliyorum😊
Mavi_balonnn Poncikkkk Instagram’da aldım lüx hali örtüleri diye çok kaliteli bisey ama dikim olduğu için 2 ayda geldi