aslanzeydtoka 8 aylık bebeğim var gecikmem oldu ve test yaptım çift çizgi sanırım hamileyim sürpriz oldu ne yapıcağımı nasıl düşüneceğimi bilemiyorum sanırım korkuyorum
alinmom aslanzeydtoka Öncelikle sakin olun hamilelik testleri yanıltabiliyor kan testi yapsanız daha kesin sonuç olur 🙂
ikikereanne_ aslanzeydtoka ilk başlarda korku endişe çok fazla olabiliyor alışması biraz zaman alıyor ama çocuklarınız büyüdükçe her şey güzelleşecek karnınızdaki bebeği haksızlık etmeyin çok fazla strese girip çünkü ben öyle yapmıştım öyle yapmasaydım Gebeliginizin keyfini çıkarın
mamacitaa_ aslanzeydtoka eğer korunma durumu yok ise hamilelik çok da sürpriz bir durum değil 😁 hayırlı olsun
birhanim25 aslanzeydtoka benim de oğlum 15 aylık olmak üzere 12 günlük bebeğim var Sevecek çocuklar çoğalıyor gözüyle bakıyorum ben 🤭
Merveeofs aslanzeydtoka kesinlikle kan testi yapın ben de erken gebelik testi yapmıştım cift çizgi çıktı günlerce ağladım durdum en son kantesti verince değer 0.001 çıkmıştı bu kez sevinçten ağlamıştım Allah affetsin 😬
sarellass aslanzeydtoka benim de 7 gün gecikmem var 2 gün önce test yaptım bişey cıkmadı Bebegim 8 aylık ve 3. Cok korkuyorum