gizem1101 Kızlar merhaba 20 gün önce Sprial taktırdım 3 Eylül taktım Eve gelince kabama olmuştu adet gününe az kalmıştı adette oldum 13 gün falan leke geldi yıkandım falan bugün yine geldi leke az az çoğaldı biraz adet mi acaba spiralden dolayı mı geliyor
kader1206 gizem1101 spiral den dir ben taktırdıktan sonra 20 gün boyunca yaklaşık kanamam oldu 1 yıl kadar da düzensiz adet oluyordum ayda 2 kez adet olduğum oluyordu şiddetli sancılı birde kas gevşetici ilaç yazmanızı tavsiye ederim en azından biraz da olsa sancınız gitmiş olur
birerkekbirkizannesii gizem1101 spıral taktıralı 2 ay olacak bı bıtıyor bı başlıyor regl gibi kanama adet degıldır yanı ilk 3 ay malesef böyle olumsuzluk oluyor 2 gun hıc bıseyın yoktu bugün regl olmuş gıbı yoğun kanamam başladı mesela
gizem1101 birerkekbirkizannesii anladım yok taktıran kişide syledi 3 aya yeni düzene girer dedi namaz oluyor mu acaba
birerkekbirkizannesii gizem1101 özür kanaması olduğundan oluyormus hatta ben kandil günü hocaya yazmıştım Kur’an okuyacağım hocam nasıl olacak diye özür kan olduğu için namazın Kur’an’ın geçerli demiştin sadece her ezan da yeniden abdest alacaksın dedi namaz abdesti abdestini tazeleyeceksin dedi yani
yagmurkokusu_ Aslında doktorumda lekenebileceğimi söylemişti ilk zamanlar alışma oluyormuş rahim onu yabancı cisim olarak algıladığı için sonradan düzene girebilir ağrı sızın var mı ?