alihamzahlas Bebeğim huysuz ağlıyor sürekli derdini anlayamıyorum. Diştir diyorum ama ucundan çıkmış az buna rağmen ağrı yapar mı
organikirmik alihamzahlas uzayana kadar ağrı yapabilir diyor bazıları, ben inanıyorum. Doktorlara kalsa diş ateş ve huzursuzluk da yapmaz 😅
Ayse5100 alihamzahlas dişin ucu çıkmış bile olsa eti çok hassas ve sistir ağrı yapar calpol verin rahatlatir biraz daha dişi büyüyene kadar ağrır sonra geçer eğer başka bı rahatsızlığı yoksa. Çok geçmiş olsun
alihamzahlas Gokturkmom her huzursuzluğu dişe yoruyorum ama ne derdi anlayamıyorum. Bana sarılıyor sokuluyor sürekli. Öyle sakin kalıyor sadede
Gokturkmom alihamzahlas Diş patlatalı bizde öyleyiz geçici bi süreç bence biraz sabırlı olmaya çalışın o patlayan dişler değilde belki başka dişler de zorluyor olabilir 🤷🏻♀️🙇🏻♀️
alihamzahlas Gokturkmom 4 tane birden patlattı. 3 tam anlamıyla görünür şekilde sadece birisi küçük çıkmış. Bunlar tam oluşmadan kök dişleri çıkmaz sanırım
organikirmik alihamzahlas öyle diyolar 🤦🏿♀️ gel bi de bize sor nasıl yapmaz diyorum ben de her okuduğumda
alihamzahlas Ayse5100 belli ettiği birşey yok görünen birşey yok yani hastalık vs ne yapacağımı şaşırdım inan. Calpol verdim diş jeli dürdüm umarım rahatlar 😔