Bugün psikiyatr yazdı. Yan etki olarak biraz zayıflatır dedi ama sen zaten zayıfsın dedi, bir ay kullan bakalım dedi. Bende gerçekten 39 kiloyum yani tereddüt ettim şimdi içmesem mi. Kalp ilacı kullandığımı söylemeyide unuttum bu arada. Başka ne yan etkileri oluyor kullananlar beni bi aydınlatabilir mi. Bu arada duygularımı ifade ederken zorlandım. İlk nasılsın dediğinde teşekkür ederim dedim. Halbuki berbattım. Halsizim hep uyuyorum dedim kan değerlerim güzel olmasına rağmen. Niye uyuyorsun dedi. Canım sıkkın işte üzülüyorum dedim. Neye dedi, bir sebep olmalı dedi. Çok çok zorlandım konuşmakta. Annemin babamın kanser olmasını anlattım, eşimle bir zamanlar ayrılık sürecinden geçtiğimi (şuan beraberiz) ve bu süreçte dolandırıldığımı söyledim. Babamında ‘git evine dön’ dediğini söyleyince doktor bi şok oldu. Tamam işte daha ne yaşayacaksın sen dedi. Konuşurken dayanamadım arkamı döndüm ağladım. Şuan çok zorlandığının farkındayım dedi. 5 6 dakika sürdü konuşmamız. Yargılamıyorum seni dedi. Biraz tavsiye verdi ilacı yazdı çıktım. 1 ay sonra bekliyor. İnşallah ilacı kullanmaktan vazgeçmem