Gamzelikiz_34 Benim kızım alkışlıyor altını belirtiyor ilk kızın bel etmezdi ama bu kızın belirtiyor göz burun diyor şarkılarda dans ediyor durmadan gülmek istiyor kablo ısırma sevdalısı😅🥹 biraz da inatçı sizde kızlar 💗
gizememre Gamzelikiz_34 alkışlıyor, gel gel yapıyor , anne diyor (nenne gibi çıkıyor ama 😂) , baba , dede , bir de ennene(anne anne) diyor göbüşünü biliyor , burnunu biliyor , kulağını biliyor bir de saçlarını biliyor 😂 aşırı inatçı
maysamoms33 Gamzelikiz_34 bay bay gel gel alkış yapıyor baba sadece anlaşılır kelimesi diğerlerini anlamak mümkün değil kablo sevdalısı birde deri cüzdan diş kaşıyıcıları hiç kullanmıyoruz nedense 😅 ayakta duruyor ama adım atmıyor korkuyor galiba daha tam emin değil kendinden dişlerimiz bir tane vardı normalde şimdi 8 10 arası birden çıkıverdi hepsi 🙃
Gamzelikiz_34 gizememre Allah kolaylık versin ikimize de vallahi canım bir yere bıraktın mı tutamıyorsun😅😂🥹🫣
Gamzelikiz_34 gizememre vallahi tutamıyoruz kız bir masayı sileyim diyorum yere koyuyorum mutfakta banyodan topluyorum😂🫣
seymammm Byby alkış dans 15 kelime kullanıyor saydım. Çatalla yemeye başladı koşmaya başladı çok neşeli mutlu kakınca bei uyandırıp galkın galkın diyor 😂😂😂