mamacitaa_ Minikcikler00 kaç kgsun? Dukan birasi bende yaptım içtim 15 gün kadar Bencede iyi ödem attiriyor. Onun dışında da yemenize dikkat edin, abur cubur ve ekmeği en aza indirin su tüketiminiz olsun. Akşam yemelerini de bırakırsanız çok iyi olacak:)
Tazeannef Minikcikler00 ay be. Herbalife a başladım 3 gün 2 kiloya yakın gitti. (Her yolu denedim.son çarem buydu birde bunu deniyorum)
Minikcikler00 mamacitaa_ 81 kiloydum 1 haftadır ekmek pilav makarna tatlı abur cubur yemeyi kestim mümkün olduğunca akşam 6 7 den sonra bişey yemiyorum günlük 2.5 3 litre su içiyorum arada detoks suyu hazırlayıp içiyorum bugün tok karnına öylesine tartılayım dedim 78 i gördüm
Minikcikler00 mamacitaa_ detoks suyu şu şekilde yapıyorum maydanoz tarçın limon salatalık ve yeşil elmayı akşamdan suya koyuyorum gün boyu onu içiyorum
mamacitaa_ Minikcikler00 yaa iste ne güzel bak bu şekilde gidiyor hepsi 🤩🤩 bende 82 den 77 ye düştüm kendim dikkat ediyorum.
mamacitaa_ Minikcikler00 evet bunlar ödem atmada bir numara zateb bende o şekilde yapıyorum detoks işini
Minikcikler00 mamacitaa_ sizde yenimi başladınız yapmaya 😊 ben bir türlü adapte olamıyordum sürekli başlayıp bozuyordum sonunda kendime geldim böyle gittiğini görünce motive oluyorum😊