almada Merhaba kızım 10. Ayına gidiyor ama hiç dişi yok ve yerleride çıkacak gibi değil yeni doğduğu gibi bir beyazlama felan yok şişlik yok geç çıkartan oldumu ne zaman çıkar sizce
defneduruu almada kızım 9 aylık bizde de gelen giden yok büyük kızımda 1 yaşına girerken çıkarmıştı 2 altı buda yaşına girerken çıkarıcak sanırım🤷♀️
organikirmik almada yemesinin dişle alakası yok zaten ilk çıkan dişler malum ön dişler, dişli çocuklar da pilavı ön dişiyle yemiyor. Siz yumuşak şeyleri vermeye başlayın pankek, çorbaların içinde pirinç vs
maysamoms33 almada 9 10 aylıkkendi tam hatırlamıyorum 1 tane çıktı şimdi 1 yaşında birden 8 10 arası çıktı zamanı vardır belkide daha canım
almada defneduruu geç çıkması iyi birşey ama yeme konusunda sıkıntı bence pilav makarna hiçbir şey veremiyorum siz veriyormusunuz
defneduruu almada pilav makarna veriyorum canım az az alışsın diye yumşak olduğu için çiğneye biliyor patates verince ağzından kayıyor sıkıştıramıyor damaklarıyla çiğneme refleksi iyice gelişsin diye çok ezmeden veriyorum
almada organikirmik pankek yapıyorum ama yumuyoşak zaten yada omlet yiyor ama daha pütürlü kıymalı tarhana gibi kıymaları öğürüyo yada makarna denedim yemedi yiyemiyor tabii ilk zamanlar ön dişler çıkıyor ama bir başlangıç işte hiç dişi başlangıcı olmayınca böyle zor