anayimbencanim Bebeğimin ateşi var başı kalkmıyor uyumak istiyor bişeyler de yemiyor ne yedirebilirim ona 13 aylık ateş düşürücütle ilerliyorum düşmezse acile gideceğim
imran0907 anayimbencanim benimde 6 aylık bebeğim geçen haftalarda aşırı ateş ve halsizlik vardı bende eşimde boğaz ağrısı ve ateş gibi rahatsızlıklar vardı elimizden geleni yaptık geçmesin diye maske vs kullandık fakat bebeğime geçti malesef boğazı şişmiş acile gittik bol bol sıvı alsın bide calpol kullandık şuan toparladık çok şükür
[silindi] anayimbencanim daha fazla zaman kaybetmeyin ve hastaneye gidin salgın var bünyesi hebire düşmesin doktor gerekli tedaviyi uygulayacaktır
Pnr22 anayimbencanim beynim oğlumda tekrarlayan ateş vardı iştahı sıfır ishali vardı serum takıldı ama diş ve kandaki enfeksiyonda inatçı ateş varmış
mhktcy Sulu gıdalar vermeye çalışın çorba su vs ılık bezle kasıklarına diz arka eklemlerine ve koltuk altlarını silin soğuk su ile yapmayın muhakkak ılık bez olsun ve sirkeli su kesinlikle denemeyin çok geçmiş olsun ❤️🌸
anayimbencanim mhktcy sirkeli su kesinlikle denemeyeyim ılık suyla duş aldırdım calpol verdim öğlen birden beri uyuyor ara öğün de yemedi 😒
mhktcy Duş aldırdıysanız birazcık rahatlamıştır ılık bez ile dediğim bölgeleri silin ve bez koyabilirsiniz calpol de rahatlatır inşaAllah hemencecik geçer anayimbencanim
anayimbencanim mhktcy bunlara rağmen geçmedi ve yemek yemiyor duruma göre götüreceğim hastaneye sanırım umarım diştir de salgın değildir
mhktcy İnşaAllah değildir şuan hastaneler bebek çocuk kaynıyor küçücük bedenleri kaldıramıyor hastalıkları 😢 anayimbencanim
anayimbencanim imran0907 yok bebeğim bizde eşimde de bendede şükür hastalık yok ateşi 39 oldu ilaçta fayda etmedş
imran0907 anayimbencanim acile gidin bence hiç vakit kaybetmeden ateş olunca bebekler çok halsiz düşüyor iştahları kapanıyor o şekilde daha fazla bekletmeyin bebeğinizi
anayimbencanim imran0907 antibiyotik dolven ve calpol verdi ama ateşimiz çok dirençli düşmüyor ilaçlara rağmen sizin kaç gün de geçti
imran0907 anayimbencanim 4-5 gün sürdü düzenli olarak verdim calpolü onun dışında mamayla beslenen bir bebek bol bol mama verdim az az sık sık sizin bebeğiniz büyük sıvıyı bol tüketsin su çorba vs ılık banyo yaptırdım bir kere, burnunu açtım sürekli bu şekilde
sessi anayimbencanim eğer yaptırabilirseniz antibiyotiği damardan verdirin ilk serum olarak bizim ateşimizde asla düşmedi serumla düşmüştü bir daha 39 ları görmedik serumla üç günde dolvenle 37.9 oldu en çok
anayimbencanim imran0907 ben neredeyse dönüşümlü iki üç saat aralıklarla dolven ve calpol veriyorum ateşi çok dirençli 39 oluyor ilaçlara rağmen
imran0907 anayimbencanim bol bol besleyin en azından büyümüş sizinki biraz daha bizimki daha bebek elim kolum bağlandı mamadan başka bişey yiyemiyor siz meyve çorba yoğurt bu şekilde bol bol besleyin yesin ki direnç kazansın biz büyüklerde öyle iyileşiyoruz yemeyince daha çok halden düşüyoruz iyileşemiyoruz inşallah kısa zamanda toparlarsınız Allah şifa versin